Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мотора или вентилатора на парното?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с мотора или вентилатора на парното?!

Колата е при мен от два дена,за това не съм сигурен дали въобще е нещо от тези неща.Проблемът е следния:Когато увелича мошността над половината на врътката на парното за почва да бръмчи и да вибрира иначе си топли нормално.Аз лично мисля,че трябва да се свали онова нещо до акумулатора и да се почисти и смаже или нещо такова.Въпроси:
    1.От това ли идва проблема
    2.Ако е от това,как да саля моторче или там каквото е,защото докато го разглеждах не се ориентирах особено.
    Алфа 33 1.3ie-92г

П.П.Прочетох всичките 38 страници в подфорума ама нищо не намерих.Извинявам се,ако има друга тема само ще помоля да ме насочите

Колега, добре дошъл!
    Това са втулките на моторчето.Възможно е и да не са работили дълго време.
    Все пак, ако продължи да прави тая простотия, все ще намериме годно!
    Гледам, че имаш регистрация от доста време, но не си събрал смелост да пишеш.
    Пиши!
    Тука гавраджии много, но сме задружно племе!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

"Добре заварил".Ами преди имах 164 и GTV,ама това беше 2006-2007 тогава се регистрирах и май имах някакви постове,но сега ги няма.Както и да е колата ми е обща с булката сега(финансова криза),така че ако някой ме посъветва какво да правя или как да го сваля нещото ще съм благодарен.

Comment

http://www.alfa-restoration.co.uk/ На този сайт има много подробни снимки и описания на разглобяване и реставриране на 33-ка. Цъкаш на 33 Manuals и най-долу има Ventilation Restoration. Има как се сваля,как се ревизира,всичко което ти трябва
        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

така аз тази процедура съм я правил и не е чак толкова сложно, първо сваляш мрежичката в горния край тя е като хармоника, издърпва се първо нагоре и после встрани накъдето излезе, има 4или5 метални щифтчета по средата,те се виждат обаче само някои от тях и така махаш щифтчетата и лявата част на охлюва там където са кабелите трябва да излезе сравнително лесно, като преди това е добре да си извадил куплонга с кабелите, общо взето това е което аз се сещам, защото съм го правил преди около 4 години може да съм пропуснал нещо-УСПЕХ
          A.Р.33 vl 1.4 2карба 90г. Няма я вече!

Comment

10х за инфото ще пробвам първо по начина на GALIN4O,после ще чета,ако се наложи

Comment

Working...
            X